Çalışma Sistemimiz

Çocuk ve Ergen Danışmanlığı için;

Alınan ilk randevuya, danışacakları konu hakkında bilgi alış-verişi yapmak için anne ve babanın birlikte gelmesi en uygun olanıdır.
Uzmanımızın gerek gördüğü durumlarda bu görüşmeye çocuk/ergen de çağırılır.
Konu hakkında detaylı bilgi alındıktan sonra yapılacak test/envanter uygulamaları veya gözlem için 2. seans randevusu verilir. Uzman bu seansta çocuk veya ergen ile bire bir görüşecektir. Gözlem ve değerlendirme seansı gerektiği takdirde bir seans daha uzatılabilinir.
Yapılan değerlendirme ve gözlemlerin sonuçlarının ebeveyne aktarılması 3.veya 4. seansta yapılmaktadır. Bu görüşmede yine sorunu çözmede uygulanacak terapi yöntemi ve süreç hakkında detaylı bilgi  de verilmektedir.
Bu aktarımdan sonra asıl olan tedavi & eğitim ve terapi süreci başlamış olur.
Ayrıca çocuğunuzun eğitimi & terapisi devam ederken süreçle ilgili bilgi aktarımlarında yapılan periyodik görüşmeler için önceden randevular belirlenir;  ve uzman tarafından son gelişmeler hakkında bilgiler verilir. Bu görüşmeler seans olarak değerlendirilir.


Yetişkin Danışmanlığı için;

Danışmanlık almak isteyen yetişkinin en az 2-3 gün öncesinden merkezimizden  telefon ile randevu alması gerekmektedir. Telefon görüşmesinde destek alacağı konu ile ilgili doğru uzman yönlendirmesinin tarafımızdan yapılması durumunda sorun hakkında kısa bir bilgi vermesi istenebilir.
İlk görüşmeden sonra sürecin ne şekilde ve ne kadar süre ile olacağı uzman tarafından belirlenip, tarafınıza bildirilir.

  Copyright 2007.Içerigindeki bilgi izinsiz kullanilamaz.
Web Yazilim Çigdem Erdogan