Yazılar

Psikodrama etkinliği gerçekleştirdik

27 Mayıs Cuma günü Fenerbahçe Üniversitesi Psikoloji Kulübü'nün Psikoloji Şenliği'nde merkezimizin uzmanlarından Klinik Psikolog Özge İsmailoğlu ve stajyer psikologlarımız Şermin Kızık ve Uluğhan Pasin eşliğinde psikodrama etkinliği gerçekleştirdik.

DEVAMI

Sınav Kaygısı, Ebeveyn Tutumu ve Ergenlik

24 Mayıs Salı günü merkezimizin uzmanlarından Klinik Psikolog Özge İsmailoğlu ile Sınav Kaygısı, Ebeveyn Tutumu ve Ergenlik adlı etkinliğimiz Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

DEVAMI

Sınav Kaygısı Etkinliğimiz - Dr.Gamze Kalkanlı

15 Nisan 2022 tarihinde Sınav Kaygısı etkinliğimiz Dr.Gamze Kalkanlı tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

DEVAMI

Okul Öncesi Dönemde (0-6 Yaş) Cinsel Bilgilendirme Nasıl Yapılır?

16 Mart 2022 tarihinde Okul Öncesi Dönemde (0-6 Yaş) Cinsel Bilgilendirme Nasıl Yapılır? İhmal ve İstismar etkinliğimiz Uzman Klinik Psikolog Özge İsmailoğlu tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

DEVAMI

Aile İçi İletişim adlı seminer gerçekleştirilmiştir

24 Şubat 2022 tarihinde kurucumuz Dr. Özlem Özden Tunca tarafından Aile İçi İletişim adlı seminer gerçekleştirilmiştir.

DEVAMI

Hastalık Kaygısı Bozukluğu (Hipokondriyazis) Nedir?

Bedende bir bozukluk olmadığı halde sürekli hastalık kaygıları ve çeşitli bedensel yakınmalarla belirgin sendromdur.Kişi fiziksel belirtilerini ve duyumlarını gerçekçi ve doğru olmayan bir biçimde yorumlar.

DEVAMI

Oyun ve Çocuk

OYUN; Eğlencelidir, keyif verir, Öğretir, bilişsel mekanizmaların çalışması için ortamı hazırlar.

DEVAMI

Kardeş Kıskançlığı

Kardeş, insan yaşamında önemli bir varlık. Kardeşleri olan yetişkinler, çocukluk zamanlarına zihinsel bir yolculuk yaptıklarında, kardeşleriyle ilgili pek çok hatıranın yanında, o ana ait duygularını bile bir anda hatırlayacaklardır.

DEVAMI

Objektif Çocuk Testleri Eğitimi 15 Mart 2020'de Başlıyor

TESTLERİN İÇERİK BİLGİSİ: Frostig Gelişimsel-Görsel Algı Testi: Temel olarak görsel algılamayı saptamaya yarayan bir testtir. Test el-göz koordinasyonu, şekil zemin, şekil değişmezliği, uzaydaki pozisyon, uzay ilişkileri olmak üzere beş algısal beceriyi..

DEVAMI

Yetişkin Danışmanlığı Stajyer Eğitim Programı 25 Aralık 2019 Tarihinde Başlıyor

Programın İçeriği: Program, yetişkin danışmanlığı alanında teorik bilgi, kaynak, vaka paylaşımı ve uygulamaya yönelik çalışmalardan oluşacak ve 10 hafta sürecektir. Programın içerik bilgisi ekte yer almaktadır. Program, özellikle klinik psikoloji...

DEVAMI